Cetearyl alkohol (100g)

Zobrazit košík “Bylinkové kalendárium” bylo přidáno do košíku.
65 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Přijďte si objednávku vyzvednout do našeho pražského krámku na Letenském náměstí 1, každý čtvrtek od 10:30 do 19:00. Na místě se s náma můžete poradit, nebo si suroviny dokoupit :)

Nebo si nechte balíček poslat Zásilkovnou na dobírku a máte ho do 3 pracovních dnů!

Balíkonoš vám přiveze balíček až domů do 3 pracovních dnů od přijetí platby!

42 skladem

Cetearyl alkohol je látka rostlinného původu. Používá se k zahušťování, zjemnění a kluzkosti krémů a tělových mlík na bázi olej-voda, stejně tak například do kondicionérů. Na kůži vytváří hladký sametový povrch, používá k zahuštění a stabilizaci krémů. Dodává hladký, sametový pocit na kůži. Zvyšuje stabilitu emulzí, proto se často kombinuje s Olivemem 1000. Zvyšuje viskozitu produktů.

INCI: Cetearyl Alcohol NF

Obsah: 100g