Olej z granátového jablka lisovaný za studena (50ml)

Zobrazit košík “Moringový olej lisovaný za studena 50ml” bylo přidáno do košíku.
180 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Přijďte si objednávku vyzvednout do našeho pražského krámku na Letenském náměstí 1, každý čtvrtek od 10:30 do 19:00. Na místě se s náma můžete poradit, nebo si suroviny dokoupit :)

Nebo si nechte balíček poslat Zásilkovnou na dobírku a máte ho do 3 pracovních dnů!

Balíkonoš vám přiveze balíček až domů do 3 pracovních dnů od přijetí platby!

12 skladem

Plody granátového jablka jsou tradičně považovány za symbol krásy a plodnosti. Granátové jablko původně rostlo v oblasti Íránu, přes Himaláje až po severní Indii. V průběhu starověku se postupně dostalo i do Evropy. Je bohaté na antioxidanty, proto je ideálním olejem pro péči o pleť (především mdlou a unavenou). Olej je také vhodný proti vráskám, pokožku zjemňuje a zpevňuje a intenzivně regeneruje. Dobře se vstřebává a nezanechává mastný film, takže se hodí pro všechny typy pleti.

Má krásnou oranžovou barvu a poměrně výraznou ovocnou vůni. Proto se s oblibou používá čistý jako pleťový olej. 

INCI: Punica granatum Seed Oil

Obsah: 50 ml

Poznámka ke skladování: pokud chcete maximálně prodloužit dobu, po kterou oleje zůstanou čerstvé, je ideální je uchovávat v tmavé skleněné lahvičce (nejlepší je fialové sklo). Skladujte v suchu a temnu.