Ricínový olej lisovaný za studena

Zobrazit košík “Mandlové máslo lisované za studena (50g)” bylo přidáno do košíku.
70 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Přijďte si objednávku vyzvednout do našeho pražského krámku na Letenském náměstí 1, každý čtvrtek od 10:30 do 19:00. Na místě se s náma můžete poradit, nebo si suroviny dokoupit :)

Nebo si nechte balíček poslat Zásilkovnou na dobírku a máte ho do 3 pracovních dnů!

Balíkonoš vám přiveze balíček až domů do 3 pracovních dnů od přijetí platby!

Ricinový olej má velmi světlou barvu a je velmi hustý. Používáme ho proto jako olej přídavný (mícháme ho s dalšími lépe vstřebatelnými oleji). Používáme ho do balzámů na rty pro krásný lesk, dáváme ho do všech výrobků pro ekzematiky a také téměř do každé vlasové masky. Olej ve formě zábalu vyhlazuje vrásky na krku a také napomáhá růstu řas i vlasů a regeneraci nehtů. Mýdlařkám ho doporučuji přidat do tuhých šamponů, kde stabilizuje a zvyšuje pěnivost.

 

INCI: Ricinus communis (Castor) Seed Oil

 

Poznámka ke skladování: pokud chcete maximálně prodloužit dobu, po kterou oleje zůstanou čerstvé, je ideální je uchovávat v tmavé skleněné lahvičce (nejlepší je fialové sklo). Skladujte v suchu a temnu.